1. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 2. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Service Desk

Onze dienstverlening gaat verder dan het leveren van ICT gerelateerde diensten en producten. Het gaat om de synergie met onze klanten voor de langere termijn om zo optimaal mogelijk te presteren voor datgeen waar wij u mee van dienst kunnen zijn. De Service Desk is de spil in de organisatie als het gaat om technische vraagstukken zoals wijzigingsverzoeken, het melden van incidenten/ service verzoeken etc.

Uw voordeel hierbij is een enkel technisch aanspreekpunt dat al uw aanvragen in behandeling neemt. DataVisual stelt zich ten doel om zoveel mogelijk werkzaamheden meteen al bij het eerste contact met de Service Desk af te ronden. Indien dit niet mogelijk blijkt, zal de Service Desk de werkzaamheden toewijzen aan een medewerker van een andere afdeling. De Service Desk zal vervolgens de voortgang op deze werkzaamheden bewaken, zodat zij u netjes op de hoogte kunnen houden van de actuele status.

Tevens bewaakt de Service Desk, in het geval van monitoring, continu uw ICT omgeving om daadkrachtig op te kunnen treden bij eventuele voorkomende trends die dreigen tot een verstoring (proactief). Ook kunnen incidenten meteen worden gesignaleerd en accuraat worden verholpen, doordat de Service Desk deze signaleringen constant bewaakt. Uiteraard is het mogelijk om hier specifieke afspraken over te maken, wanneer u verhoogde kwaliteitseisen stelt dan normaliter in een gemiddelde ICT omgeving noodzakelijk is.

Openingstijden

De Service Desk is telefonisch bereikbaar van maandag tot en vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur. Uitgebreide bereikbaarheid is uiteraard mogelijk.

Wanneer u vragen heeft omtrent IT ondersteuning of over het afsluiten van een servicesovereenkomst?
Neem dan contact op met onze afdeling Service Management. Zij zullen - samen met u - uw servicebehoefte en de benodigde ondersteuning vaststellen.

 

DIRECT CONTACT

Thijs Holterman Bel: 0547-380777
Stuur Thijs een mail
Thijs Holterman
Copyright © 2019 | Algemene voorwaarden | Sitemap