1. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 2. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Ons team

Timo Meijer

Functie

Junior Software Engineer

Wat ik doe?

Als Junior Software Engineer ben ik verantwoordelijk voor het implementeren van diverse maatwerk oplossingen voor klanten.

Waarom DataVisual?

Ik heb gekozen voor DataVisual omdat ik opzoek was naar een nieuwe uitdaging binnen mijn vakgebied. Ik ben van mening dat DataVisual mij voldoende kansen kan bieden om mij verder te kunnen ontwikkelen binnen de Software Engineering.

Dennis van Vliet

Functie

System Administrator

Wat ik doe?

Ik houd mij bezig met vraagstukken op het gebied van implementatie/ configuratie en beheer. Daarnaast ondersteun ik op het gebied van storingen en plaats en configureer ik hard- en software.

Waarom DataVisual?

De variatie in het werk vind ik uitdagend. Evenals de nieuwe ontwikkelingen waarmee we te maken krijgen die we vervolgens toepassen in de praktijk.

George Harbers

Functie

Junior Software Engineer

Wat ik doe?

Als Junior Software Engineer bied ik vooral ondersteuning aan mijn collega’s bij de ontwikkeling van de maatwerk oplossingen van de klant.

Waarom DataVisual?

Na een succesvolle stageperiode in 2014 bij DataVisual, ben ik de uitdaging aangegaan om het team aan Software Engineers te ondersteunen. Naast de oplossingen die we ontwikkelen, kan ik mezelf ook continu ontwikkelen.

Richard Jurgens

Functie

Support Engineer

Wat ik doe?

Als Support Engineer bij de Service Desk handel ik incidenten en vraagstukken van klanten af. Daarnaast ondersteun ik collega’s van andere afdelingen. Ik richt me daarbij vooral op websites en applicaties die door ons zijn ontwikkeld.

Waarom DataVisual?

De technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. DataVisual volgt deze ontwikkelingen uiteraard op de voet en speelt hierbij in op nieuwe of gewijzigde behoeften. Het is leuk en uitdagend om hierin mee te denken en onze relaties te ondersteunen.

Tom Hagedoorn

Functie

Wat ik doe?

In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van DataVisual. Hierbij zoeken en vinden we altijd uiteenlopende ambitieuze doelstellingen die we met het gehele DataVisual team nastreven. Naast de operationele afdelingen ben ik betrokken bij finance, commercie en HR/Office. Dit geeft me de mogelijkheid om met iedereen in het bedrijf samen te werken.

Waarom DataVisual?

Ik ben in 2007 bij DataVisual gestart en met name de ontwikkeling en groei van het bedrijf zijn leuk en uitdagend om van dicht bij mee te maken. Met behulp van trainingen en inspiratiedagen proberen we er als team te staan voor onze relaties. Wij willen dat de beleving voorop staat en alles dat daarachter zit moet staan als een huis!

Mathijs Giesbers

Functie

Software Engineer

Wat ik doe?

Ik ontwikkel maatwerk web applicaties voor klanten. Ook de web applicaties die door DataVisual gebruikt en geleverd worden zoals het DV-CMS ontwikkel ik.

Waarom DataVisual?

De uitdaging in mijn werk is wensen van de klant, hoe "onmogelijk" ook, uitwerken tot een gaaf, werkend product.

Silvia Leus

Functie

Administratief Medewerkster

Wat ik doe?

Ik zorg onder andere voor dat de inkomende en uitgaande facturen worden verwerkt. Daarnaast lever ik diverse financiële rapporten aan.

Waarom DataVisual?

Mijn werk is heel afwisselend en daarnaast is het prettig dat je flexibele werktijden hebt en thuis kunt werken. Ik ben inmiddels ruim 7 jaar werkzaam bij DataVisual en hoop nog vele jaren te vullen.

Ron Timmer

Functie

Senior Software Engineer

Wat ik doe?

Als ontwikkelaar werk ik voornamelijk met onder andere Web Applicaties en Apps. Een softwareproduct neerzetten waar een klant gelukkig van wordt, daar word ik blij van.

Waarom DataVisual?

Ik heb gekozen voor DataVisual omdat ik het leuk vind om aan verschillende projecten te werken. DataVisual is een jong en creatief bedrijf waar ik graag onderdeel van uit maak.

Henk Smeijers

Functie

Directeur

Wat ik doe?

Naast de diverse management taken houd ik mij specifiek bezig met de sales en new business: het zoeken naar nieuwe kansen in de markt vanuit de innovatieve hoek (o.a. software ontwikkeling), maar zeker ook vanuit bestaande diensten en producten die DataVisual al jaren biedt.

Waarom DataVisual?

Persoonlijk heb ik al jaren lang een warme zakelijke band met DataVisual. Ik heb het bedrijf vanaf de zijlijn zien uitgroeien tot wat het nu is: een gedegen ICT bedrijf die van alle markten thuis is.
Het fundament qua organisatie is sterk bij DataVisual en is klaar voor verdere groei. Groei die we o.a. willen realiseren in de hoek van productontwikkeling. DataVisual biedt mij persoonlijk de kans om weer vernieuwend bezig te zijn.

Erwin Lensink

Functie

Service Operations Manager

Wat ik doe?

Het verbeteren van bestaande diensten en het implementeren van nieuwe diensten voor de klanten van DataVisual. Dit kan zijn op het gebied van functionaliteit, beschikbaarheid, maar ook wendbaarheid. Uitgangspunt hierbij is dat de klanten van DataVisual zich kunnen focussen op hun eigen core business doordat DataVisual hen ontzorgd op het gebied van ICT en hen de mogelijkheden biedt snel te kunnen anticiperen op een markt die constant in beweging is.

Waarom DataVisual?

DataVisual is een organisatie met korte lijnen en een hoge diversiteit aan diensten. Dit, in combinatie met vakkundige en gedreven medewerkers met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, maken het tot een organisatie die snel en efficiënt kan inspelen op de constant veranderende samenleving en in het bijzonder de Informatie Technology

Patrick Toenink

Functie

Accountmanager

Wat ik doe?

Bij Datavisual vervul ik een functie waarbij ik de klantwensen vertaal naar een passende oplossing.
Hierbij zorg ik dat de juiste mensen met elkaar om tafel komen te zitten om de klantwensen in praktijk te brengen.

Waarom DataVisual?

Het werk wordt uitdagend gemaakt door de diversiteit van onze dienstverlening.
Vandaag geef je adviezen over telefonie, morgen over de infrastructuur en overmorgen over (draadloze) verbindingen.
Daarnaast is een open en duidelijk communicatie met een leuk team van specialisten een must. Met elkaar gaan wij voor de beste oplossing, voor elk budget.

Leon Ruumpol

Functie

Senior Linux Specialist

Wat ik doe?

Binnen DataVisual houd ik mij bezig met het beheer en onderhoud van Linux systemen en het netwerk.

Waarom DataVisual?

Door de afwisseling in de werkzaamheden is geen dag hetzelfde. Ik haal veel motivatie uit het zoeken naar oplossingen om de klant zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

Anne-Fleur Alferink

Functie

Commercieel medewerker binnendienst

Wat ik doe?

Binnen verkoop binnendienst ondersteun ik onze klanten met diverse inkoop- en verkoopgerelateerde vraagstukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van offertes, de logistieke afhandeling van binnenkomende- en uitgaande goederen etc.

Waarom DataVisual?

DataVisual is een jong bedrijf wat het voor mij erg interessant maakt. Elke dag is anders door de afwisselende werkzaamheden. DataVisual geeft mij de mogelijkheid en ruimte om mijzelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

Robbin Pluimers

Functie

Research Analyst

Wat ik doe?

Als Research Analyst bied ik op een breed vlak ondersteuning aan diverse collega’s. Dit varieert van het onderzoeken en analyseren van informatie tot het implementeren of uitvoeren daarvan.

Waarom DataVisual?

Ik ben na mijn stageperiode in 2014 bij DataVisual gebleven. De werksfeer en diversiteit van het werk vind ik erg prettig. We zijn een groeiend bedrijf, waarbij ik continu te maken heb met nieuwe uitdagingen en waarbij de klant centraal staat. Mijn passies voor ICT en Business komen bij DataVisual erg goed tot hun recht.

Cees Hietbrink

Functie

Senior System Engineer

Wat ik doe?

Als Senior System Administrator ben ik verantwoordelijk voor het goed onderhouden en ondersteunen van servers en werkplekken. Daarnaast verzorg ik tezamen met het team de implementaties van nieuwe oplossingen bij onze klanten.

Waarom DataVisual?

De afwisseling van diverse klanten, steeds nieuwe uitdagingen en nieuwe technieken toepassen in de diverse branches maakt het werken bij DataVisual uitdagend. Dit samen met een team leuke collega’s.

Martijn Goorman

Functie

Datacenter Specialist

Wat ik doe?

Als Datacenter Specialist houd ik mij onder anderen bezig met het onderhoud en beheer van allerlei cloud oplossingen.
Daarnaast ondersteun ik de collega's van andere afdelingen waar nodig en ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van nieuwe innovatieve cloud oplossingen.

Waarom DataVisual?

Elke dag is anders, evenals iedere klant. Hierdoor is het werk nooit eenzijdig en kun je elke dag weer in staat zijn om jezelf te verbeteren en verder te ontwikkelen. Ook de goede collegiale sfeer draagt bij aan een uitstekend werkklimaat!

Nico Schrooten

Functie

Coördinator Cloud Services

Wat ik doe?

Ik ben verantwoordelijk voor de diensten die in het datacenter ondergebracht worden alsmede het bedienen van voornamelijk Enterprise-klanten.

Waarom DataVisual?

Het werk is afwisselend en biedt constante uitdaging, omdat IT nooit stil staat.

Hans Pots

Functie

Monteur Databekabeling/ Conciërge

Wat ik doe?

Ik hou mij onder anderen bezig met het installeren van netwerkbekabeling en het plaatsen van telefooninstallaties. Tevens assisteer ik het team met Site Surveys om te komen tot een dekkend Wi-Fi netwerk. Daarnaast verricht ik hand- en spandiensten in en rondom het pand van DataVisual.

Waarom DataVisual?

DataVisual is een jong en dynamisch bedrijf dat mogelijkheden biedt om te leren. Mijn moto is dan ook 'Je bent nooit de oudste om iets te leren'. Daarnaast is de functie die ik uitvoer afwisselend.

Damian Bussing

Functie

Support Engineer

Wat ik doe?

Als Support Engineer bij de Service Desk handel ik binnenkomende technische incidenten en vraagstukken af, dit doe ik door middel van troubleshooten via de telefoon, e-mail of remote sessies. Verder heb ik ook een ondersteunende functie voor mijn collega’s van andere afdelingen.

Waarom DataVisual?

Bij DataVisual werk je samen binnen een sterk en gezellig team waar iedereen altijd voor elkaar klaar staat. Daarnaast is geen dag hetzelfde en heb je door de vele variaties in je werk een goede mogelijkheid om steeds weer meer bij te leren en je verder te ontwikkelen.

Thijs van Schooten

Functie

System Administrator

Wat ik doe?

Ik maak deel uit van de afdeling Field Services. De afdeling bestaat uit een team van collega’s die implementatie/configuratie en beheerwerkzaamheden voor de klant uitvoeren.
Ik ben samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor het juist functioneren van de IT-omgeving bij een klant. In het geval van een storing/ incident die door de service desk niet kan worden verholpen wordt de afdeling “Field Services” gevraagd het vraagstuk op de klantlocatie op te lossen.

Waarom DataVisual?

Iedere dag is anders door de vele klantcontacten. De vraagstukken waar ik dagelijks mee te maken krijg zijn erg divers waardoor het niet saai wordt.
In mijn werk staat de ontwikkeling nooit stil. Je bent er dan ook continue mee bezig je hierin te verdiepen.

Arne Stulp

Functie

Software Engineer

Wat ik doe?

Ik houd me voornamelijk bezig met het ontwikkelen van websites, applicaties en alles daar tussenin. Daarbij is het geven van ondersteuning aan de eindgebruiker een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden.

Waarom DataVisual?

Het uitwerken van een idee tot een werkend product is iets wat altijd leuk is om te doen! Helemaal als je met een grote diversiteit aan klanten werkt.

Anne-Miek ten Berge

Functie

Secretaresse

Wat ik doe?

Vanuit het secretariaat bied ik ondersteuning aan de verschillende afdelingen en collega’s binnen DataVisual. Mijn werkzaamheden zijn zeer divers. Denk hierbij aan werkzaamheden als archiveren, plannen, redigeren van teksten, administratieve werkzaamheden enz.

Waarom DataVisual?

DataVisual is een jonge, energieke organisatie met een prettige werksfeer en leuke collega’s! Door de afwisselende werkzaamheden is mijn baan erg uitdagend. Hierdoor blijf je scherp. Daarnaast is er ook ruimte voor persoonlijke groei, wat ik als erg prettig ervaar.

Marcella Pluimers

Functie

Office Manager

Wat ik doe?

Ik zorg er in samenwerking met de collega's binnen het team voor dat het secretariaat en de receptie een goed gestructureerde basis vormen van DataVisual. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor alle office zaken en HRM vraagstukken zowel intern als extern (denk aan werving en selectie). De afdeling staat niet alleen ten dienste van de klant, maar ook van de collega's.

Waarom DataVisual?

We vormen binnen ons takenpakket een basis voor het hele bedrijf. Elke dag is anders, dat is een uitdaging op zich! Daarnaast biedt DataVisual aan elk individu de mogelijkheid om zich te ontplooien. We groeien mee samen met het bedrijf!

Herjan Klein Nagelvoort

Functie

Datacenter Specialist

Wat ik doe?

Het onderhouden en beheren van diensten in het datacenter.

Waarom DataVisual?

Het bezig zijn met projecten die zowel bewezen als vernieuwende technieken vereisen.
Daarnaast is het de uitdaging om ervoor te zorgen dat je zo innovatief mogelijk bezig bent.

Menno Glaasker

Functie

Service Manager

Wat ik doe?

Sinds februari 2016 ben ik bij DataVisual in dienst als Service Manager. Inhoudelijk kun je de functie het best omschrijven als zorgdragen voor een zo goed mogelijke (proactieve) dienstverlening richting onze klanten. De actieve betrokkenheid bij het realiseren en behouden van tevreden klanten is iets waar ik elke dag veel energie in stop en uithaal. Een positief resultaat geeft voldoening.

Waarom DataVisual?

DataVisual is een nuchter bedrijf. Het samenwerken verloopt in de regel hierdoor soepel, waarbij het eindresultaat altijd voorop staat.

Rob Valk

Functie

System Administrator

Wat ik doe?

Op de afdeling System Engineering houd ik mij onder andere bezig met het configureren en beheren van ICT-omgevingen bij diverse klanten van DataVisual.

Waarom DataVisual?

Bij DataVisual wordt gewerkt met de nieuwste technieken op het gebied van ICT. De diversiteit aan klanten en de fijne groep collega's die voor elkaar klaar staan, zorgt ervoor dat DataVisual een mooie omgeving is om te werken.

Luuk Gottenkieny

Functie

Visual Designer

Wat ik doe?

Als Visual Designer ben ik het digitale kleurpotlood van Datavisual. Ik maak en ontwerp concepten en layouts voor digitale producten in de vorm van wireframes, mock-ups en grafische weergaven.

Waarom DataVisual?

Ik wil de beste Visual Designer van Nederland worden. Bij Datavisual krijg ik die kans door samen met een team van specialisten producten te realiseren welke aansluiten aan het gebruik en wensen van onze klanten. Door samen te werken en kwaliteit te leveren helpen we daardoor niet alleen onze klanten maar werken wij ook aan onze eigen ontwikkeling!

Thijs Verschoor

Functie

Senior Software Engineer

Wat ik doe?

Als Software Engineer ligt mijn focus vooral op het ontwikkelen van Java software, alhoewel ik soms een uitstapje maak naar webdevelopment.

Waarom DataVisual?

Verschillende klanten hebben verschillende wensen. Ik vind het een uitdaging deze wensen te vervullen en te zorgen dat de klant met een tevreden gevoel terug kijkt op onze samenwerking.

Thijs Holterman

Functie

Support Engineer

Wat ik doe?

Als Support Engineer bij de service desk handel ik binnenkomende technische vraagstukken af. Daarnaast heb ik een ondersteunende functie voor mijn collega’s op de andere afdelingen.

Waarom DataVisual?

Op de service desk heb je een leuk team, waarbij het werk afwisselend en veelzijdig is met een goed werkklimaat. Dit maakt het een ideale plek om ervaring op te doen en je te ontwikkelen.

Randy Klaassen

Functie

System Engineer

Wat ik doe?

Als System Enigeer bij de Service Desk en System Engineering ondersteun ik samen met mijn collega's onze klanten zo efficiënt en duidelijk mogelijk.

Waarom DataVisual?

DataVisual springt snel in op de veranderingen in de markt. Mede hierdoor is het werk zeer divers en vaak uitdagend.

Wendy Pluimers

Functie

Commercieel medewerker

Wat ik doe?

Ik houd me bezig met de acquisitie van nieuwe klanten. Verder verzorg ik hand- en span diensten voor de afdeling commercie.

Waarom DataVisual?

Ik vind het leuk om zo met veel mensen in contact te komen en ze te informeren wat een goede ICT omgeving voor hun bedrijf kan toevoegen. Daarnaast vind ik het werken bij Datavisual erg leuk, omdat ik door middel van de academy van Datavisual op de hoogte blijf en veel leer over de nieuwste ontwikkelingen in de IT wereld.

Geert ter Harmsel

Functie

Medior Engineer Datacenter

Wat ik doe?

Op de afdeling Cloud Services zorg ik er onder andere voor dat alles goed verloopt met de dienst DV Cloud op het gebied van Citrix. Daarnaast regel ik de hosted telefoniecentrales in voor onze klanten en ben ik een officiële WiseGuy. Dit houdt in dat ik gecertificeerd ben voor onze professionele wifi-oplossing Ruckus. In de wifitrajecten doe ik de inventarisatie en implementatie van de wifisystemen.

Waarom DataVisual?

Doordat ik op verschillende gebieden werkzaam ben, blijft dit lekker afwisselend. Daarnaast vind ik het leuk om de klant te helpen, zodat alles goed werkt.

Matthijs Hutten

Functie

Commercieel medewerker binnendienst

Wat ik doe?

Binnen Datavisual ben ik het aanspreekpunt voor de verkoop binnendienst, waarbij je kan denken aan o.a. de advisering aan onze klanten en prospects en de ondersteuning van trajecten vanuit de accountmanager. De klant staat hierbij ons op nummer 1 en hier gaan wij als team zo nauwkeurig en professioneel mogelijk mee om.

Waarom DataVisual?

Mede door de afwisselende werkzaamheden binnen Datavisual als nieuwe ICT ontwikkelingen in de markt, maakt het werken bij Datavisual uitdagend. De goede omgang en samenwerking met zowel de klanten alsmede de collega’s zorgt voor een prettige werksfeer en daardoor goede resultaten.

Mark Zwienenberg

Functie

Directeur

Wat ik doe?

Ik ben in mijn functie o.a. eindverantwoordelijk voor financiën, innovatie, marketing en de algehele kwaliteit van de dienstverlening. Gelukkig word ik hierbij geholpen door een deskundig team van professionals en kan ik me ook nog bezig houden met accountmanagement en andere vakinhoudelijke zaken die de ICT zo leuk maken.

Waarom DataVisual?

Het marktsegment waar DataVisual zich in bevindt is altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en mogelijkheden om de concurrentie een stapje voor te zijn. Om daarin mee te mogen denken is niet alleen een grote eer, maar zorgt er ook voor dat je continu scherp blijft en gedwongen wordt op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen.

Herman Harbers

Functie

Product Manager

Wat ik doe?

Software Product Management is het beheersen van software die (door)ontwikkeld is als product of dienst, rekening houdend met de veranderende functionele eisen van de klant. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor meerdere softwareproducten van ontwikkeling, oplevering en doorontwikkeling. Samen met het team Webdevelopment zorgen we ervoor, dat de klant een maximale toegevoegde waarde ervaart van de software producten. Daarnaast ben ik voor een aantal eigen producten en diensten van DataVisual betrokken bij het Product Life Cycle proces.

Waarom DataVisual?

DataVisual heeft te maken met continu nieuwe ICT ontwikkelingen in de markt en dit maakt Datavisual een innovatief, klantgericht en flexibel bedrijf. Gericht op onze klanten zijn we continu opzoek naar nieuwe oplossingen en toepassingen. Dit maakt het leuk om bij DataVisual te werken.

Copyright © 2019 | Algemene voorwaarden | Sitemap