1. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 2. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

i-Signaal

Karim de Hoop, Technical Manager/ Security manager bij i-Signaal vertelt zijn ervaringen met DataVisual

Wij zijn i-Signaal. Een dynamische organisatie, waar mensen met plezier een actieve bijdrage leveren om het ziekteverzuim binnen organisaties op effectieve wijze te reduceren. Dit doet zij door haar ruime ervaring in alle facetten van Sociale Zekerheid te koppelen aan het slim toepassen van webbased applicaties. De doeltreffende applicatie VerzuimSignaal beheert 1.931.084 actieve medewerkers, kent meer dan 100.000 gebruikers en heeft een klantwaardering van een 8,4. Hiermee heeft i-Signaal in vijf jaar tijd de absolute top bereikt. VerzuimSignaal is in 2008, 2009 en wederom in 2010 door een testteam van het toonaangevende vakblad BG Magazine verkozen tot beste Verzuimapplicatie van Nederland.

i-Signaal heeft een langlopend partnership met DataVisual, waarbij zij onze infrastructurele zaken tot aan de applicatie laag waarnemen. In het samenspel tussen beide partijen wordt continue geschakeld en verbeterd waar nodig om het inmiddels zeer uitgebreide serverpark in topconditie houden. Bedrijfskritische projecten worden samen aangepakt, waarbij de Linux expertise van partner DataVisual als zeer waardevol wordt ervaren. Als concreet voorbeeld kunt u denken aan de implementatie van onze SAN oplossing, verdeeld over twee datacentra met een realtime synchrone synchronisatie tussen beide locaties.

Wij ervaren DataVisual als een fijne partij, waarbij professionalisering en kennisuitbreiding centraal staan. Dit draagt actief bij aan de hoge kwaliteit van hun diensten op enterprise niveau. De kracht van snel schakelen en meedenken met i-Signaal is een meerwaarde die niet te onderschatten is. Hierbij wordt met regelmaat de flexibiliteit van Datavisual met goed gevolg op de proef gesteld. Kortom een professionele partner waar je op kan bouwen met een persoonlijk tintje, zoals we dat in de regio gewend zijn.

Terug naar overzicht

Copyright © 2019 | Algemene voorwaarden | Sitemap