1. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 2. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Erma Sport

Jeffrey Jonkman, Operationeel Directeur bij ERMA Sport Almelo deelt zijn ervaringen over de dienstverlening vanuit DataVisual.

ERMA Sport is fabrikant en marktleider in Nederland op het gebied van sportveldinrichting, straatsport producten en speedsoccer courts. Wij zijn te vinden als official supplier van de European Hockey League (EHL), leverancier van diverse betaald voetbal- en hockey organisaties in Europa en op sportvelden door heel Nederland. Dankzij de samenwerking met Betaald Voetbal Organisaties, nationale- en internationale sportfederaties heeft pionier ERMA Sport het afgelopen decennium een enorme expertise opgebouwd. We zijn sterk in de ontwikkeling en productie van kwalitatieve- en duurzame sportproducten zoals voetbaldoelen, hockeydoelen, dug-outs, tennispalen, tribunes en speedsoccer courts.

In 2011 zijn wij in contact gekomen met DataVisual vanwege de aanschaf van een nieuwe server. Vandaag de dag is DataVisual voor ons een totaalleverancier op het gebied van ICT zowel op het gebied van kantoorautomatisering als webdevelopment, Wij ervaren de dienstverlening als laagdrempelig en informeel. Dit sluit goed aan bij de cultuur van ERMA Sport. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de ondersteuning die wij vanuit DataVisual krijgen. Er wordt meegedacht over vraagstukken en men is niet bang om in het diepe te springen. Wij zien DataVisual dan ook als partner in plaats van leverancier. De kracht van DataVisual zit hem verder in de samenstelling van het bedrijf. Flexibel, adequaat en tóch alles onder één dak.

Wij maken gebruik van diverse diensten waarover zij beschikken. Denk hierbij aan de cloud desktop, ontwikkeling van (maatwerk)software, Wi-Fi en hosted telefonie. Het voordeel voor ons hiervan is dat wij geen afstemmingsproblemen hebben met verschillende ICT bedrijven, zoals een telefonie leverancier met de systeembeheerder. Vanaf 2014 is de samenwerking met DataVisual verder uitgebouwd op het gebied van maatwerk software. “De software oplossing is in de loop der jaren doorontwikkeld door DataVisual en dient als flexibele schil voor ons ERP-pakket AFAS. Deze zullen we uiteindelijk gaan vermarkten naar andere organisaties buiten de branche in samenwerking met DataVisual en AFAS. DataVisual ondersteunt ons hierbij met het vermarkten en de ontwikkeling van de maatwerk software oplossing evenals de koppeling hiermee met het ERP-pakket AFAS. 

Terug naar overzicht

Copyright © 2019 | Algemene voorwaarden | Sitemap