1. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 2. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Criterium Cup Twente: Ronde van Oldenzaal

Zeges Lubbinge en Wijkel in Oldenzaal


30 augustus 2017

Leonie Lubbinge heeft bij de vrouwen zondag een dubbelslag geslagen in de VIRO Criterium Cup Twente. Ze won de Ronde van Oldenzaal en heroverde daarmee de leiderstrui. Die nam ze weer over van Daniqua Braam. Het verschil tussen het tweetal is echter slechts twee punten, met nog één koers te gaan. Dat is komende zaterdag 2 september de Ronde van Goor. Bij de mannen won Stan Wijkel in Oldenzaal, voor klassementsleider Peter Schulting.

De vrouwen bleken in Oldenzaal aan elkaar gewaagd. Op het snelle parcours werden wel pogingen ondernomen om te ontsnappen, maar niemand slaagde erin om vooruit te blijven. Een massasprint bleek onafwendbaar en net als in Markelo toonde Lubbinge zich daarin de snelste. Ze bleef Nederlands kampioene bij de vrouwen zonder contract Marjolein van 't Geloof en Femke Marksu voor. Braam werd zesde en dat bleek net niet genoeg om leidster te blijven.

In de koers van de mannen slaagde de aanval wel. Daar reed Wijkel weg met ploeggenoot Wietse Kamp, Florian Smits en Bert Lip. Schulting waagde de oversteek en bleef vervolgens over met Smits en Wijkel. Nadat ook Smits was kwijtgespeeld in de slotfase, wist Wijkel met zijn snelle sprint de zege voor zich op te eisen. Schulting verstevigde door zijn tweede plaats zijn leiden positie in het klassement bij de elite/beloften en staat nu negentien punten voor op Wim Kleiman. Bij de amateurs heeft Rens Moorman een vrijwel onoverbrugbaar gat geslagen.

Klik hier voor de standen in de VIRO Criterium Cup Twente

(Bron: CriteriumCupTwente.nl & Foto: Sportfoto.nl)

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2019 | Algemene voorwaarden | Sitemap